Bedrijfsfotografie

Bedrijfsreportage of zakelijke portret

Mogelijkheden hiervoor zijn erg divers. Je kunt hierbij denken aan het in beeld brengen van jouw bedrijfs- of coachingsruimte, het werkproces of jouw producten.
Maar ook een eigen beeldbank voor je website of social media behoort tot de mogelijkheden.

Duur nader te bespreken en afhankelijk van jouw wensen.

Kosten gaan vanaf €85 per uur exclusief 21% BTW

Wat klanten zeggen:

Ashley (examen foto’s Make-up artist opleiding): “Een top fotografe!”

Peter (profielfoto’s voor social media): “Natasja heeft voor mij een aantal profielfoto’s gemaakt. Ik ben er erg tevreden over. Natasja kwam bij mij thuis en had zichzelf goed voorbereid. Ze heeft een professionele houding en is ook aardig. Enkele lastige foto’s heeft ze deskundig bewerkt thuis. Al met al heeft ze een mooi eindresultaat afgeleverd. En voor een vriendelijke prijs. Een aanrader.”

Mirjam (foto’s voor eigen beeldbank): “Natasja is bij mij in de praktijk komen fotograferen. Zowel van de praktijkruimte zelf als foto’s van mij in mijn praktijk. Ze doet het erg professioneel waardoor je je op je gemak voelt. Ook geeft ze jou de ruimte om met suggesties te komen maar heeft zelf ook hele goede ideeën. Ze heeft zeker een goede kijk op de ruimte, licht inval en jou als persoon, dus wat bij jou past. Ik ben heel blij met mijn foto’s.”