Wie is Natasja?

Dit ben ik, Natasja, getrouwd en moeder van 3 jonge, lieve meiden. Woonachtig in Breda met onze katten en reptielen. Mijn hobby’s zijn handlettering, lezen, sporten en fotograferen.

Ooit studeerde ik af als chemisch analist en heb ik ruim 7 jaar in diverse laboratoria gewerkt. In 2010 werd ons eerste kindje geboren en besloot ik voorlopig voor haar, en later haar zusjes, thuis te blijven. Na enkele jaren vond ik dat het tijd werd om wat ruimte voor mezelf, en mijn creativiteit, te maken. Ik ben een basisopleiding fotografie gaan volgen. Hiermee kon ik doen wat ik leuk vind: fotograferen. En daar ook nog eens veel leren.

Nadat ik in 2014 de basisopleiding fotografie gevolgd had aan de School voor Fotografie besloot ik in 2016 de vakopleiding Fotografie ook te gaan doen. Deze heb ik vol trots afgerond begin 2017. Dan wordt de vraag steeds gesteld; “Wat wil je ermee gaan doen?” Ik heb beide opleidingen voornamelijk gevolgd omdat ik heel veel positieve energie haal uit fotograferen. En met een duidelijke opdracht in je hoofd werkt het net wat effectiever.

Door dingen te doen die je leuk vindt, die je energie geven, sta je positiever in het leven. Na jaren voor onze dochters thuis te zijn geweest vind ik het tijd om weer ruimte voor mezelf te creeëren. En hier is fotograferen een groot deel van.

Als moeder weet ik als geen ander hoe snel je kinderen opgroeien. Hoe je achteraf kunt balen dat je van je tweede (of volgende) kindje minder foto’s maakte dan van je oudste toen je, achteraf gezien, nog zeeën van tijd had. Dat je vaak zelf degene bent die de foto’s maakt en er dus op die gewone, alledaagse momenten zelf nauwelijks op staat.
Omdat we soms vergeten stil te staan bij de kleine geluksmomentjes in het leven kom ik die graag bij jullie vastleggen in een ongedwongen sfeer omdat de tijd dat je kinderen klein zijn sneller voorbij is dan je denkt.