De start van mijn 365 dagen project 2019

Dit jaar start ik meteen met een nieuwe uitdaging: 365 dagen een foto. Een uitdaging om mijn blik te verbreden, nog meer fotokilometers te maken maar het belangrijkste; om mijn eigen gezin en al onze bijzonder gewone dingen vast te leggen.

Van een collega fotograaf zie ik de oproep om met elkaar dit project aan te gaan. Een jaar is natuurlijk best lang, en soms heb je zo’n dag dat het niet lukt, je geen zin hebt of het echt niet uitkomt om te fotograferen. Dan is het fijn als je elkaar kunt steunen. Dus ik meld mijzelf aan. Want het lijkt me zo gaaf om aan het einde van het jaar een soort naslagwerk te hebben van ons jaar. Vol momenten die we willen koesteren.

De eerste maand is een feit en ik ben er trots op. Zie hieronder enkele waardevolle foto’s uit ons dagelijks leven in januari.

Meer van mijn foto’s zie je op Facebook en/of Instagram.
of wil je meer weten over Day in the Life fotografie? Lees dan zeker deze blog waarin ik daar meer uitleg over geef!


2 antwoorden op “De start van mijn 365 dagen project 2019”

    1. Jazeker, 31 foto’s. Alhoewel, op sommige dagen kon ik niet kiezen dus het zijn er iets meer šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *